Social

Beste Lezer,

Onder dit nieuwsitem zal er updates en nieuwtjes over Intertouch en haar activiteiten met betrekking tot het Coronabeleid en aanpassingen vermeld worden. Hoewel er natuurlijk veel beperkingen zijn in onze 'nieuwe normaal maatschappij', zijn er gelukkig wel weer mogelijkheden, uitdagingen en geeft het inspiratie! 

 

19-11-2020

Individuele begeleiding revitaliseren

Eenzaamheid, Burn-out, balans vinden in het anders werken en omgaan met de beperkingen van onze vrijheid; zijn momenteel grote issues waar veel mensen tegenaan lopen. De veranderingen door het coronavirus zijn grote uitdagingen en vragen veel van ons allemaal. Omdat ieder mens met zijn of haar eigen unieke uitdagingen te maken heeft; heeft Intertouch de focus de laatste tijd gelegd op het ontwikkelen van een speciaal programma om te revitaliseren tijdens en na coronatijd. Dit traject individuele revitaliseren kan zowel online ( via Skype, whatsApp, Teams of Messenger) als real-life gehouden worden!

Binnenkort verschijnt de informatie onder de knop individuele trajecten. Wilt u nu al informatie? neem dan gerust contact op! 

 

 

06/15/2020

Gratis advies consult!

Ja!!! U leest het goed! Even een oppepper van Intertouch! Via Messenger van Facebook wordt de hele maand Juni, iedere Dinsdag en Donderdag van 11:00 tot 12:00 gratis consult gegeven. Even een luisterend oor, worstelt u met een dilemma of heeft u advies nodig...Stuur gewoon een chat bericht! Ik zal er zijn! Voor meer info klik op onderstaande link of ga zelf na de Facebook pagina van Intertouch!

https://www.facebook.com/Intertouch.nu/videos/1685530248279569/

 

08-06-2020

Sinds de persconferentie van Minister President Rutte op 17 maart 2020; heeft ook Intertouch al haar activiteiten moeten staken en geplande activiteiten moeten annuleren. Dit betekende dat alle individuele gesprekken, groepstrainingen, workshops en toekomstige meerdaagse die zouden worden georganiseerd volledig geannuleerd zijn. 

Gelukkig dankzij de versoepeling wordt er nu gekeken hoe Intertouch op een verantwoordelijke en veilige manier haar activiteiten kan gaan voortzetten.  De afgelopen maanden is er al hard over nagedacht en gewerkt. En zal er regelmatig nieuwe updates en nieuwtjes verschijnen. Niet alleen onder dit Nieuwsitem maar ook op andere plekken van deze website en sociaalmedia kanalen van Intertouch.

Mocht u vragen of wensen hebben waar Intertouch u bij kan helpen, schroom dan niet en neem dan gerust contact op!

Beste mensen, blijf voorzichtig en blijf gezond!