Social

Missie en visie Intertouch

Voor Intertouch staat centraal het aanraken van intermenselijke, interne processen. Op deze wijze is het mogelijk om tot (spirituele) ontwikkeling en verdere zelfontplooiing te komen.

Sandra Groot is de drijvende kracht achter Intertouch.
Het is haar passie om de levenskwaliteit van mensen te verhogen. Haar uitgangspunt is een persoonlijke bewustzijnsgroei. Zij werkt vanuit het holistische, oorzaak en gevolg, het grote geheel. Lichaam – geest en bezieling.

Door haar jarenlange ervaring, talenten en ook de jarenlange gevolgde opleidingen is Sandra in staat om zowel een persoonlijk traject alsook groepsprocessen te begeleiden. Zij weet hoeveel problemen zich kunnen voordoen in het bedrijfsleven en als geen ander begrijpt zij hoe mensen soms gebukt kunnen gaan onder de gevolgen van stress, burn-out, het kwijtraken van privé – werk balans etc. Intertouch heeft voor al deze problemen c.q. uitdagingen programma’s ontwikkeld zowel voor de individuele trajecten als voor de groepstrainingen, deze vindt u onder de keuzemenu’s. Er bestaat geen vastomlijnd programma alles wordt aangepast aan de persoonlijke of groep situaties.

U wordt van harte uitgenodigd om rond te kijken op deze site. Elke training of traject is het kort uitgelegd. Mocht u vragen hebben of wilt u na het lezen van een bepaald item een offerte ontvangen, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Dit kan via ons contactformulier op deze site of telefonisch. Ons nummer vindt u onder het kopje contact.

foto: Sandra Groot