Social

 

Jack Borst

Ik kom inmiddels anderhalf jaar bij Intertouch. Toen ik voor het eerst bij Sandra kwam, wist ik eigenlijk niet goed waarom ik niet lekker in mijn vel zat en waarom ik zo weinig energie had. Ik sportte toch genoeg? Ja dat klopt, maar toch was ik onrustig. Ik kende Sandra via mijn zus en was al eens naar een meditatie sessie geweest. Erg veel snapte ik er niet van, maar dat ik meer energie had toen ik thuis kwam was me wel duidelijk. Na lang wikken en wegen toch maar een afspraak gemaakt, had ik het maar eerder gedaan! Niet dat ik er in eerste instantie volkomen open voor stond hoor, want ik moest mezelf over een behoorlijke drempel zetten om te onderkennen dat ik er zelf niet uitkwam en hulp nodig had.

In de eerste afspraken veel gesproken over mezelf, wat me bezig houdt en hoe het nu komt dat ik zo onrustig was. Sandra heeft de gave om mensen vooral beter zichzelf leren te begrijpen en ze doet dit op een hele prettige manier. De vragen die ze stelt helpen je op weg om dingen die je ergens diep hebt weggestopt te verwerken. Ze heeft me ook geleerd om niet zo hard voor mezelf te zijn, maar ook om te herkennen wanneer ik terugval in oude patronen. Die gebruikte ik om maar niet ergens aan herinnerd te worden of confrontaties uit de weg te gaan. En ze doet dit op een manier waarbij je nooit het gevoel krijgt dat je het fout doet, maar eerder dat je ervan leert, als een echte coach. Toen het kwartje bij me gevallen was en ik in staat was om niet terug te vallen in mijn oude verdedigingsmechanismen kreeg ik een heerlijke rust in mezelf en wordt het leven ineens een stuk makkelijker, zowel privé als op het werk.

Ik kom nog altijd bij Sandra, niet omdat ik nog steeds onrustig ben, maar omdat ik merk dat ik mezelf nog steeds ontwikkel met haar coaching. Ik schrijf dit omdat ik mezelf helemaal heb teruggevonden en het iedereen enorm gun om met zoveel kracht en energie in het leven te staan als ik nu doe"

Jack Borst